Bjarte Kibsgaard Christoffersen

Seniorrådgiver

Bjarte er utdannet sivilingeniør maskin innen markedsrettet produktutvikling og har en lederutdannelse fra Forsvaret. 

Som seniorrådgiver i Rytec har han jobbet i CBTC-prosjektet hos Sporveien AS med beskrivelse av krav til Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV), utarbeidelse av tjenestenivåavtaler (Service Level Agreement) og beregning av vedlikeholdskostnader innen T-bane.

Tidligere har Bjarte jobbet som salgs- og divisjonsleder med kunder innen industri- og samferdselssektoren. Han har også jobbet med forretningsutvikling sammen med partnere fra Norden og Europa. Det at han jobbet en periode i Tyskland for en tidligere norsk arbeidsgiver, og at han også har jobbet i et internasjonalt tysk konsern har gitt han god erfaring med å jobbe med europeiske kunder og leverandører. 

Bjarte har også jobbet som sertifisert prosjektleder og selger innen IT-bransjen og har derfor god kunnskap om hvordan Informasjonsteknologi fungerer og kan brukes til å utvikle virksomheten. Bjarte er god til å se sammenhenger mellom tekniske og merkantile muligheter i tillegg til at han sørger for framdrift i prosjektene han jobber i.