Ledende jernbane- og samferdselskonsulenter

Tjenester fra Rytec 

Rytec AS

Rytec har spesialisert seg på å levere rådgivningstjenester innenfor samferdsel. Vi tilbyr bistand både til offentlige og private virksomheter. Vi er lokalisert i Oslo, men har kunder både i inn- og utland.

Les mer om Rytec sine rådgivningstjenester

Tjenester fra Rytec

Siden starten av Rytec i 2003 har vi vokst og vi tilbyr nå en rekke konsulenttjenester. Våre konsulenter hjelper fortsatt våre kunder med et bredt spekter av prosjekter innen transportsektoren, inkludert tog, trikk, T-bane, buss, vei og flyplass. 

Tjenestene våre er inndelt i ulike hovedkategorier som er: Prosjektledelse, TillatelserRådgivning,og Lokførertjenester 

Rytec er på hjemmebane når det gjelder jernbane/trikk/T-bane, drift og infrastruktur, anskaffelse, testing og godkjenning av kjøretøy og arbeidsmaskiner, lokomotiver, passasjertog og elektriske busser, vedlikehold og test av rullende materiell, og komplekse prosjekter med flere forskjellige underprosjekter inkludert design og bygging (signal infrastruktur).

Rytec har konsulenter som er tilgjengelige for langsiktige eller kortsiktige prosjekter og oppdrag, på hel- eller deltid, på kort varsel, etter medgått timer eller til fastpris.

Tjenester fra Rytec

Det er vi som er Rytec. Vil du bli en av oss?

Rytec er et norsk konsulentfirma som er aktive i utviklingen av transportsektoren i Skandinavia. Hjertet vårt ligger innen jernbanebransjen, og vi har øynene åpne for fremtidige innovasjoner. Visste du at Rytec har hatt ansvaret for å styre innfasingen av 70 nye helelektriske busser i Oslo?

Visste du at vi også var ansvarlige for testing og godkjenning av Skandinavias første hybridlokomotiv?

Vi jobber i en bransje som gjennomgår store endringer i øyeblikket, også med tanke på miljøet. Rytec er stolt over å være en del av den grønne teknologirevolusjonen.

Rytec er stadig på jakt etter de beste, både juniorer og erfarne. Er du nyutdannet med fersk kompetanse som du ønsker å bruke? Eller har du noen års erfaring og et ønske om å bestemme mer over egen utvikling og bidra til videreutviklingen av Rytec?

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, vennligst send oss en melding, ring oss eller kom innom vårt kontor sentralt i Oslo rett ved Oslo Sentralstasjon.

Medarbeidere i Rytec