Samantha Abrego-Hernández

ERTMS / Tillatelser / Prosjektledelse

Samantha er teknisk utdannet med bachelor-, master- og doktorgrad innen produksjon, maskinteknikk/mekanikk, mekanisk design, automasjon, robotikk, immersivitet og mekatronikk. Sistnevnte kombinerer mekanikk og elektronikk.

Samantha har erfaring som produksjonsingeniør fra fabrikken Metalsa hvor hun blant annet hadde oppgaven med å iverksette nye kundemodeller, etter hvert fikk hun ansvaret for å lede forbedringsprosesser hjelp av problemløsningsmetodikk som påvirket sikkerhet, kvalitet, driftskostnader og effektivitet.

Etter å ha fullført sin doktorgrad i maskinteknikk på det anerkjente universitet i Sheffield, UK, jobbet Samantha som forskningsassistent på universitetet frem til hun flyttet til Norge sommeren 2020 og begynte hos Rytec høsten 2020.  

Hun er en proaktiv og selvdreven ingeniør, som er lidenskapelig opptatt av kreative og innovative løsninger. Hun har også erfaring med maskintekniske beregninger, konseptuell fase fram til implementering og utprøvingsprosjekter som overholdt standardene og forskriftene i den nødvendige industrien.