<br>


Nyutdannet ingeniør med interesse for samferdsel og infrastruktur

Rytec søker deg som har studert en ingeniør-/sivilingeniørgrad og ønsker å kick-starte din karriere i et ledende konsulentselskap innenfor miljøvennlig transport.

 

Arbeidsgiver                                                    Stillingstittel    

Rytec AS                                                                  Rådgiver

Søknadsfrist                                                                  

20.5.2020                                                          

 

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du samarbeide med andre ingeniører på ulike kundeprosjekter. Du vil blant annet ta del i tillatelsesprosesser for jernbanemateriell. Her får du innsikt og kunnskap i analyser, regelverk og prosedyrer. Du vil ha kundekontakt hvor du avdekker kundens behov og foreslår ulike løsninger sammen med din mentor. Etter endt opplæring vil du kunne få mulighet til å sitte ute hos kunder og oppleve og lære ulike bedriftskulturer.

 

Vi ser etter deg som har

  • Høyere utdannelse innen ingeniør/sivilingeniør, maskin, elektro, sikkerhet (eks. RAMS), bygg- og anlegg eller annet relevant fagområde
  • Flytende kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
  • Videre ser vi etter deg som er fremoverlent, tar ansvar og jobber nøyaktig.

Til denne stillingen vil vi vurdere søknader fortløpende, derfor anbefaler vi deg å søke så snart du finner annonsen interessant.

 

Har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no. Vi vil understreke at denne prosessen utføres i samarbeid med Rytec, og alle søknader og henvendelser skal rettes til Academic Work.

Om Rytec AS

Rytec er et norskeid konsulentselskap som siden 2003 har jobbet med flere spennende og miljøvennlige prosjekter innen samferdsel. Selskapet er eid av de ansatte og består p.t. av 13 medarbeidere, hvorav 8 er rådgivere, 4 lokomotivførere og 1 administrasjonsansvarlig. Vi har en flat organisasjonsstruktur hvor din stemme vil bli hørt og du får anledning til å styre egen hverdag.

Vi bistår våre kunder med anskaffelser, myndighetstillatelser, RAMS, opplæring, teknisk rådgivning og prosjektledelse. De siste årene har vi blant annet deltatt i anskaffelsesprosjekter for både nye tog og elektriske busser. Vi har levert tjenester til t-banen, trikken og prosjektledelse til ombygging av verksteder og utbygging av ladeinfrastruktur til elbusser. Rytec bistår våre kunder i høyteknologiske prosjekter som fornyelse av signalsystemene til både jernbanen (ERTMS), t-banen (CBTC) og testing av ulike kjøretøy.