Rytec i NRSAs medlemsmøte

Den 10. og 11. april var Evy Heimvik på medlemsmøte i NRSA i Malmö. Les hvorfor det er viktig for Rytec å delta på denne typen møter og konferanser. 

Rytec deltok onsdag 10. og torsdag 11. april 2019 på medlemsmøte til NRSA (Nordisk Referensgrupp för Spårburna Arbeidsmaskiner) i Malmø. Evy Heimvik var Rytec`s representant under medlemsmøte. Medlemsmøtene avholdes vanligvis to ganger i året.

Ved å være medlem i NSRA og delta på deres medlemsmøtene holder Rytec seg oppdatert på nyheter innen standarder, regelverk og søknadsprosesser i både Norge, Sverige og Danmark. Samtidig som vi knytter viktige kontakter på tvers av de nordiske landene med blant annet saksbehandlere hos de ulike nasjonale sikkerhets myndighetene, infrastruktureiere og andre dyktige fagfolk som er medlem i NRSA.

På medlemsmøte var det blant annet foredrag fra Transportstyrelsen, Trafikverket, BaneDanmark, Øresundsbron, Väylä, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen mm.

Temaer som ble gjennomgått i løp av samlingen var blant annet utrustning av ETCS i arbeidsmaskiner «gule maskiner», 4. jernbanepakke, OSS (One Stop Shop) og nytt regelverk fra Trafikverket (Infrastruktureier i Sverige) for «Spårfordon i arbete».

På onsdags kveld ble det også arrangert en trivelig og sosial middag for deltagerne på Rådhuskällaren midt i Malmø sentrum.

Medlemsmøte med NRSA var alt i alt vellykket og Rytec ser frem til å delta på flere av disse i fremtiden. 

Les om NSRA på deres hjemmeside

Flere nyheter fra Rytec