Rytec er godkjent som opplæringssenter etter førerforskriften

Rytec AS feirer i dag at vi kan sette oss i» førersete» og åpne dørene på vid gap i vårt opplæringssenter. En stor takk til Statens jernbanetilsyn som viser oss  tillitt ved å godkjenne oss som opplæringssenter, slik at vi nå også kan tilby opplæring for førere med behov for sertifikat.

Vi gleder oss veldig til å ta imot kunder fra innland og utland. En stor takk til både kollegaer i jernbanesektoren og våre kunder som har heiet oss frem og bidratt til at  vi nå kan starte  opp «lokomotivet» vårt og fylle alle togets vogner med spennende opplæringstiltak, mengder av kompetanse og et stort engasjement.

"Statens jernbanetilsyn godkjenner Rytec AS til å utføre opplæring av førere. Godkjenningen gjelder opplæring som minst omfatter målene for spesifikk yrkeskompetanse etter vedlegg V og VI til førerforskriften."

Nå starter reisen for alvor, vi er på vei fra utgangsstasjonen, og ut på det store jernbanenettet for å tilby opplæring til personell med betydning for trafikksikkerheten med effektive og moderne metoder og verktøy. Vi er også svært heldige som har gode samarbeidspartnere som stiller med de beste ressursene for denne lange og spennende kompetansereisen sammen med oss. 

Vi ønsker velkommen til vårt Rytec Team – tilgjengelig kompetanse, når du har behov.

Flere nyheter fra Rytec