Rytec AS Kompetansesenter feirer 1 år!

Rytec AS Kompetansesenter feirer denne uken!! For ett år siden, satt vi oss i «førersete» og åpnet dørene på vid gap til vårt opplæringssenter. Vi har tatt imot kunder fra innland og utland. En stor takk til både kollegaer i jernbanesektoren og våre kunder som har heiet oss frem underveis og bidratt til at vi nå, ett år etter har fylt mange av togets vogner med spennende opplæringstiltak, mengder av kompetanse og et stort engasjement.

Rytec AS Kompetansesenter feirer denne uken! For ett år siden, satt vi oss i «førersete» og åpnet dørene på vid gap til vårt opplæringssenter. Vi har tatt imot kunder fra innland og utland. En stor takk til både kollegaer i jernbanesektoren og våre kunder som har heiet oss frem underveis og bidratt til at vi nå, ett år etter har fylt mange av togets vogner med spennende opplæringstiltak, mengder av kompetanse og et stort engasjement.

Vi har dette året gjennomført flere suksessfulle samlinger med faglig oppdatering av hovedsikkerhetsvakter. Ikke minst har vi har økt antall innleide ansatte, og faste ansatte. Gjennom året har vi opparbeidet oss god erfaring i planlegging, gjennomføring og forbedring av opplæringstiltak. Spesielt ønsker vi å trekke frem vår evne til å være innovative med anvendelse av hybridundervisning på flere av våre samlinger. Nå i disse dager er vi i full fart inn i ERTMS verden, og Rytec AS Kompetansesenter gleder seg til arbeidet er i full gang!

Vi vil bruke dette innlegget til og takke våre kunder og samarbeidspartnere, uten dere hadde ikke dette året bydd på så stor suksess. Tusen takk for et knall år med dere. Vi gleder oss til fortsettelsen. Spesielt vil vi rette en ekstra takk til OnRail som vi har fått æren av å være opplæringsansvarlig til.

Vi ønsker velkommen til vårt Rytec Team – tilgjengelig kompetanse, når du har behov.