Introduksjonskurs for utenlandske leverandører i Norge

Vi i Rytec AS og Rytec AS Kompetansesenter driver med mange spennende ting om dagen. Ett nytt og verdifullt tilbud fra oss er et introduksjonskurs til utenlandske leverandører i Norge, som gir innsikt i, og kunnskap om norsk historie og kultur, med særlig fokus på bedriftskultur. Kurset gir samtidig enn god og viktig innføring i jernbanens oppbygging, sentrale aktører og organisering av jernbane i Norge.

Introduksjonskurset berører innledende generelle elementer for å lære litt om Norge, slik som norsk geografi, demografi og Norges historie i en kort oversikt. Videre vil kurset berøre tematikker slik som norsk politikk, økonomi, marked og konkurransesituasjon. Hovedvekten av introduksjonskurset baserer seg på kunnskapsformidling om arbeidskultur i Norge, sosial kultur, norsk jernbanestruktur og godkjenningsprosesser.

  • Viste du at nordmenn verdsetter punktlighet og dømmer deg delvis etter din evne til å overholde tidsfrister, betale regninger, komme i tide og følge timeplanene deres.
  • Eller at bortsett fra håndtrykk, berører nordmenn sjelden hverandre i næringslivet?

Kunnskap om kultur, og spesielt bedriftskultur er viktig for å skape bærekraftige samarbeid på tvers av landegrenser. 

Kurset kan i tillegg til norsk og engelsk språk, også tilbys på spansk. Vår dyktige rådgiver, Samantha vil ta dere gjennom en spennende og lærerik dag. Samantha kommer fra Mexico, og har bachelor-. Master og doktorgrad innen produksjon, maskinteknikk/mekanikk, mekanisk design, automasjon, robotikk, immersivitet og mekatronikk.

Om ønskelig kan kurset tilpasses individuelle og spesifikke behov. Ta kontakt med oss på kurs@rytec.no