Introduksjon til jernbanen og arbeid i spor

Rytec AS bidrar med nye opplæringstiltak. 

I disse dager gjennomfører vi introduksjonskurset- introduksjon til jernbanen og arbeid i spor for kandidater som ønsker å bli hovedsikkerhetsvakter. Dette er ett nyopprettet opplæringstiltak som skal sørge for at kursdeltakerne får gode forutsetninger når de senere skal inn i hovedopplæringen som hovedsikkerhetsvakter.

Vi utvikler og gjennomfører opplæringen på bestilling fra Baneservice AS som ønsker å gi kursdeltakerne en grunnleggende og god start på sin karriere i jernbanen. Gruppen består av en gjeng flotte menn med varierende erfaring, og noen ikke erfaring med jernbanevirksomhet. Derfor får de en nøye og godt gjennomtenkt innføring av sikkerhetsrelaterte aspekter som ligger til rollen som HSV.

Opplæringstiltaket gjennomføres digital via teams. Kurset gjennomføres 2 kvelder i uka, og vi bruker 3 timer hver gang hvor vi gir deltakere grunnleggende innsikt i hva jernbane er, viktige aktører i jernbane, de ulike roller som befinner seg i jernbanen, og hvilke sikkerhetskrav som stilles til deres nye og fremtidige rolle. Interaktive midler som Diggle (elektronisk læringsplattform), interaktive grupperom og direkte briobane gjennomgang er elementer disse flotte gutta møter i løpet av kurset.

Vi gleder oss til å følge fremgangen deres, og takker våre flotte instruktører Kate Helen Fornstedt, John Frode Bredholt, Bjørn Jarle Fosse og Per Jan Haursett, Svenn Arne Hammersborg og Jan Husevik som bidrar til kunnskapsheving for fremtidige hovedsikkerhetsvakter. Ikke minst takker vi Baneservice AS for tilliten og muligheten til å bidra med ett slikt fremtidsrettet kurs.

Har du behov for kurs?

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg på kurs@rytec.no